Meer resultaten voor data

data
Data Wikipedia.
Data Records, een muzieklabel uit Groot-Brittanni├ź. Data geslacht, een vlindergeslacht. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Data of met Data in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Data inzichtelijk te maken.
een analyse maken
We Are Data Mirror Room.
Hoe diep mag technologie in jouw priv├ędomein binnendringen? De reizende installatie WE ARE DATA MIRROR ROOM laat jou ervaren hoe het voelt om data te worden. Wij geven jou de keuze: welke gegevens hou je voor jezelf en welke wil je delen.
g data antivirus
Datums / data.
Het gebruik van data voor gegevens is nog betrekkelijk recent. Het enkelvoud datum is in de betekenis gegeven niet gangbaar. Dat verklaart waarschijnlijk dat veel mensen denken dat data enkelvoud is de data is ontoegankelijk. Zij maken dan als meervoud: data's.'
cursus coachend leidinggeven
Onze data moeten vrij en gelijkwaardig blijven NRC.
Onze data moeten vrij en gelijkwaardig blijven. Het afschaffen van de netneutraliteit in de Verenigde Staten verdient een sterke veroordeling van de Europese Unie en Nederland, schrijven Kees Verhoeven en Michiel Steltman. Internetverkeer stopt niet aan de grens. 2 januari 2018.
analytics
Synoniemen van data; ander woord voor data synoniemen.net.
data, gegeven, gegevens, kennis, kondschap, medeweten, wetenschap gegevens ww.: data, feiten, informatie. woordverbanden van data grafisch weergegeven. data is mogelijk onnodig Engels. De Woordenlijst overbodig Engels Op-en-Top Nederlands geeft de volgende Nederlandse alternatieven doorzoek ook de volledige lijst op vindpunt.nl.:
analytics
Business Intelligence data MT.nl.
Alleen bedrijven met meer dan 5 % respons zijn meegenomen. In de overall score zijn naast de 3 aspecten van het model van Treacy Wiersma ook het marktaandeel in de onderzochte doelgroep en het aantal aanbevelingen meegenomen. Business Intelligence data.
bhv cursus groningen
Utrecht Data School UU.
Workshop: Ethiek en Big Data in Public Management. De Utrecht Data School is uitgenodigd door de gemeente Utrecht om twee workshops te organiseren over ethiek en big data op de /C4 CIO Congress/. Practicum I Practicum II Ma profile Media, Data Society FAQ.

Contacteer ons